Ruilen of retourneren

De kosten voor de retourzending zijn altijd voor je eigen rekening. Indien je wenst te ruilen dien je het artikel opnieuw via onze website te bestellen. Na onvangst van jouw retourzending, waarbij je wenst te ruilen, ontvang je het gehele aankoopbedrag (inclusief verzendkosten € 3,99) van jouw 1e bestelling retour. Zodoende betaal je maar 1 keer verzendkosten voor levering, de verzendkosten voor het opnieuw toesturen nemen wij hierbij voor onze rekening. 

1 • Je kunt binnen Nederland retourneren via:

GLS voor € 5,99,-  - je ontvangt  per e-mail een retour label en levert het pakket in bij een GLS pakketshop Bestellen, klik hier.

DHL vanaf € 5,00 - klik hier voor meer informatie. Je bestelt het retourlabel online en levert jouw pakket in bij een DHL Service Point.

• PostNL vanaf € 6,50 - print hier jouw retour label welke je  op de verzenddoos kunt plakken (zelf franceren). 

• PostNL brievenbuspost artikelen die door de brievenbus passen kun je hiermee voordelig retourneren. Ook kun je kiezen voor het retourneren met een PostNL brievenbus pakje vanaf € 3,80.

Wil je artikelen retourneren of ruilen vanuit België, klik hier voor meer informatie. 

2 •  Je dient bij retournering het Spaansejurk RETOUR formulier of de door ons meegezonden pakbon in te vullen, en mee te sturen met de te retourneren artikelen. Dit formulier heb je bij jouw bestelling ontvangen. Retour zendingen zonder dit formulier worden niet in behandeling genomen. Geen retourformulier bij je bestelling ontvangen ? Klik dan hier.

Voorwaarden ruilen of retourneren

 • Je kunt je bestelling binnen 30 werkdagen na ontvangst van je bestelling retourneren (herroepingsrecht). Wanneer de producten niet binnen 30 dagen na ontvangst aan ons geretourneerd worden, wordt de overeenkomst bindend. Je kunt de artikelen dan niet meer retourneren.

 • Bij ruiling binnen Nederland en België sturen wij je eenmalig gratis het artikel in de nieuwe maat toe. De kosten voor de retourzending zijn hierbij voor je eigen rekening. LET OP  je dient het product opnieuw via onze website te bestellen. Nadat het artikel door ons retour is ontvangen, ontvang je het gehele aankoopbedrag, inclusief de door jou betaalde verzendkosten van € 3,99 retour. Zodoende betaal je maar 1 keer verzendkosten voor levering.  Indien je voor de tweede keer wenst te ruilen zijn alle verzendkosten hiervoor voor je eigen rekening. Voor de ruilzending dien je dan €3,99 aan ons over te maken.

 • Bij het retourneren van alle door jouw bestelde artikelen, boeken wij het volledige bedrag, inclusief reeds betaalde verzendkosten, binnen 2/3 werkdagen (uiterlijk binnen 14 werkdagen) retour naar je bankrekening.

 • Bij het retouneren van een gedeelte van je bestelling boeken wij het artikel bedrag binnen 2/3 werkdagen (uiterlijk binnen 14 werkdagen) retour naar je bankrekening. Let op : mocht je bestelling bij de retour verwerking onder de drempel van € 75,- komen dan worden alsnog de verzendkosten voor de heenzending in mindering gebracht op het retour bedrag. 

Het retour bedrag ontvang je altijd op je bankrekening op naam van onze iDEAL partner Mollie, of als je via PayPal hebt betaald dan ontvang je het bedrag retour op je PayPal rekening. Indien je hebt gekozen voor de betaalmethode Klarna zorgen wij ervoor dat de betalingsverplichting bij Klarna komt te vervallen.

Overige voorwaarden ruilen of retourneren

Spaanse schoenen ongedragen en zonder gebruikssporen onder de voetzolen (gepast op een zachte ondergrond).  Voor de schoenen geldt : in originele schoenen doos (onbeschadigd) retourneren. Deze dienen verzonden te worden in de (originele) verzenddoos. Bij verzending van de schoenen (in schoenendoos met verzendlabel erop) ipv verzenddoos of bij beschadiging van de schoenen doos/ doos met tape erop, berekenen wij € 2,50. Schoenen die retour komen met gebruikssporen onder de voetzool of beschadigd zijn worden niet retour genomen ! De kosten voor het opnieuw opsturen zijn voor rekening van de klant.
Spaanse jurken, prinsessenjurken ongedragen en met aangehecht kaartje. Zonder aangehecht kaartje wordt het artikel niet retour genomen. Verkleed accessoires, ongebruikt. Voor de overige voorwaarden, zie onze Algemene Voorwaarden.

Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht ? Je vindt hier het herroepingsformulier.

Retour adres : Spaansejurk Nederland, Menopsweg 4, 7437 RK Bathmen - Nederland

TIP : wellicht kun je, indien de Spaanse schoenen te groot zijn, een inlegzooltje in de schoen doen, welke je er weer uithaalt als de voet is gegroeid. Dit bespaart je de verzendkosten bij ruiling/retournering ! Wil je inlegzooltjes bestellen ? Klik dan hier.

Wat wordt bedoelt met `zonder gebruikssporen onder de voetzolen` ? Antwoord : wij adviseren je de Spaanse schoenen te passen op een zachte ondergrond (bv vloerbedekking), zodoende zullen de Spaanse schoenen bij het passen aan de onderkant van de zool niet beschadigd raken. Indien er gebruikssporen/krassen onder de voetzolen komen, door bv het passen van de schoenen op een parket vloer, kunnen wij de schoenen helaas niet terugnemen.

Niet tevreden?
We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze produkten en de verzending van jouw bestelling, maar het kan toch wel eens voorkomen dat er iets niet in orde is. Mocht dit het geval zijn, dan verzoeken we je contact op te nemen met onze klantenservice via info@spaansejurk.nl

Sorteer op
 • Retour Zending Pakketshop GLS Nederland € 5,99
  Retour Zending Pakketshop GLS Nederland € 5,99

  Wil je artikelen retourneren ?

  Maak gebruik van onze Retour Zending Pakketshop GLS. Je brengt het pakket naar een GLS pakkethop bij jou in de buurt!

  Plaats deze retour zending als los artikel (geen andere artikelen toevoegen **)…

  € 2,00
Sorteer op

Aanbieding

Spaanse rugzak tas uil roze € 24,95 € 19,95
© 2008 - 2019 Spaansejurk Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel