Ruilen of retourneren

De kosten voor de retourzending zijn altijd voor je eigen rekening. Indien je wenst te ruilen sturen wij na ontvangst het artikel in de nieuwe maat 1 keer gratis naar je toe!

1 •  Je kunt binnen Nederland retourneren met:

 • GLS via Retour zending huisadres GLS  of  Retour zending pakketshop GLS  vanaf € 5,95

Retourneren via GLS : je ontvangt via GLS een eigen retour label. Artikelen die met GLS bij ons retour komen worden nog dezelfde dag omgeruild. Je hebt het artikel weer snel in huis!

• PostNL vanaf € 6,50

Retourneren via PostNL : als je retourneert via PostNL print hier jouw retour label welke je op de verzenddoos kunt plakken (zelf franceren). Artikelen die met PostNL bij ons retour komen worden nog dezelfde dag omgeruild. Je hebt het artikel weer snel in huis!

 • DHL vanaf € 5,-  

Retourneren via DHL : je ontvangt via DHL een eigen retour label. Artikelen die met DHL bij ons retour komen worden nog dezelfde dag omgeruild. Je hebt het artikel weer snel in huis!

 • DPD * vanaf € 4,- of met UPS vanaf € 4,-

Retourneren via DPD of UPS :  Let op indien je retourneert via DPD of via UPS duurt het retour proces (ruilen of aankoopbedrag retour) langer, dit aangezien het pakket niet direct bij ons retour komt.

* Indien je het pakket retourneert via UPS  dien je het volgende adres (bij ons in de buurt) als retour adres te gebruiken: Welkoop Bathmen, Molenstraat 2, 7437 AH Bathmen. 

* Indien je het pakket retourneert via DPD  dien je het volgende adres (bij ons in de buurt) als retour adres te gebruiken:  Multimate, Keizersweg 65 C, 7451 PH Holten 

 • PostNL brievenbuspost artikelen die door de brievenbus passen kun je hiermee voordelig retourneren. Ook kun je kiezen voor het retourneren met een PostNL brievenbus pakje vanaf € 3,80.

Wil je artikelen retourneren of ruilen vanuit België, klik hier voor meer informatie. 

2 •  Je dient bij retournering het Spaansejurk RETOUR formulier in te vullen, en mee te sturen met de te retourneren artikelen. Dit formulier heb je bij jouw bestelling ontvangen. Retour zendingen zonder dit formulier worden niet in behandeling genomen. Geen retourformulier bij je bestelling ontvangen ? Klik dan hier.

Voorwaarden ruilen of retourneren

 • Je kunt je bestelling binnen 30 werkdagen na ontvangst van je bestelling ruilen of retourneren (herroepingsrecht). Wanneer de producten niet binnen 30 dagen na ontvangst aan ons geretourneerd worden, wordt de overeenkomst bindend. Je kunt de artikelen dan niet meer retourneren.

 • Bij ruiling binnen Nederland en België sturen wij je eenmalig gratis het artikel in de nieuwe maat toe. De kosten voor de retourzending zijn hierbij voor je eigen rekening. Nadat het artikel door ons retour is ontvangen, zullen wij direct tot ruiling overgaan. Wij vragen je wel van te voren op onze website te kijken of het door jouw gewenste artikel op voorraad is ! Let op : indien je voor de tweede keer wenst te ruilen zijn alle verzendkosten hiervoor voor je eigen rekening. Voor de ruilzending dien je €4,99 aan ons over te maken.

 • Bij het retourneren (niet ruilen) van alle door jouw bestelde artikelen, boeken wij het volledige bedrag, inclusief reeds betaalde verzendkosten, binnen enkele dagen (uiterlijk binnen 14 werkdagen) retour naar je bankrekening.

 • Bij het retouneren van een gedeelte van je bestelling boeken wij het artikel bedrag binnen enkele dagen (uiterlijk binnen 14 werkdagen) retour naar je bankrekening. Mocht je bestelling bij de retour verwerking onder de drempel van € 75,- komen dan worden alsnog de verzendkosten voor de heenzending in mindering gebracht op het retour bedrag. 

Het retour bedrag ontvang je altijd op je bankrekening op naam van onze iDEAL partner Mollie, of als je via PayPal hebt betaald dan ontvang je het bedrag retour op je PayPal rekening. Indien je hebt gekozen voor de betaalmethode AfterPay zorgen wij ervoor dat de betalingsverplichting bij AfterPay komt te vervallen.

Overige voorwaarden ruilen of retourneren

Spaanse schoenen ongedragen en zonder gebruikssporen onder de voetzolen (gepast op een zachte ondergrond).  Voor de schoenen geldt : in originele schoenen doos (onbeschadigd) of kadotas retourneren. Deze dienen verzonden te worden in de (originele) verzenddoos. Bij beschadiging van de schoenen doos/ doos met tape erop, berekenen wij € 2,50. Schoenen die retour komen met gebruikssporen onder de voetzool of beschadigd zijn worden niet retour genomen ! De kosten voor het opnieuw opsturen zijn voor rekening van de klant.
Spaanse jurken, prinsessenjurken ongedragen en met aangehecht kaartje. Verkleed accessoires, ongebruikt. Voor de overige voorwaarden, zie onze Algemene Voorwaarden.

Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht ? Je vindt hier het herroepingsformulier.

Retour adres : Spaansejurk Nederland, Menopsweg 4, 7437 RK Bathmen - Nederland

LET OP : Indien je artikelen retourneert en bij jouw bestelling een gratis artikel hebt verkregen, waar je na het retourneren van een artikel qua totaal bestelbedrag geen recht meer op hebt, dien je ook het gratis artikel retour te sturen. Indien je het gratis artikel niet retour stuurt zijn wij helaas genoodzaakt de waarde van het gratis artikel te verrekenen met je retourbedrag.

TIP : wellicht kun je, indien de Spaanse schoenen te groot zijn, een inlegzooltje in de schoen doen, welke je er weer uithaalt als de voet is gegroeid. Dit bespaart je de verzendkosten bij ruiling/retournering ! Wil je inlegzooltjes bestellen ? Klik dan hier.

Wat wordt bedoelt met `zonder gebruikssporen onder de voetzolen` ? Antwoord : wij adviseren je de Spaanse schoenen te passen op een zachte ondergrond (bv vloerbedekking), zodoende zullen de Spaanse schoenen bij het passen aan de onderkant van de zool niet beschadigd raken. Indien er gebruikssporen/krassen onder de voetzolen komen, door bv het passen van de schoenen op een parket vloer, kunnen wij de schoenen helaas niet terugnemen.

Niet tevreden?
We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze produkten en de verzending van jouw bestelling, maar het kan toch wel eens voorkomen dat er iets niet in orde is. Mocht dit het geval zijn, dan verzoeken we je contact op te nemen met onze klantenservice via info@spaansejurk.nl

 • Retour Zending pakketshop GLS Nederland
  Retour Zending pakketshop GLS Nederland

  Wil je artikelen ruilen of retourneren ?

  Maak gebruik van onze voordelige Retour Zending pakketshop GLS. Het pakket kun je zelf afgeven bij een GLS pakketshop naar keuze wanneer het jou het beste uitkomt!

  Hoe werkt het ?

  1.…

  € 5,95
 • Retour Zending huisadres GLS Nederland
  Retour Zending huisadres GLS Nederland

  Wil je artikelen ruilen of retourneren ?

  Maak gebruik van onze Retour Zending huisadres GLS. De artikelen worden bij jou thuis opgehaald !

  Plaats deze retour zending als los artikel (geen andere artikelen toevoegen) op werkdagen…

  € 6,50

Aanbieding

Spaans verkleedpak Matador € 24,95 € 21,95
© 2008 - 2018 Spaansejurk Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel