Maatadvies Spaanse schoenen

De Spaanse schoenen , Frozen schoenen en Spaanse ballerina schoenen vallen anders uit dan de Nederlandse maat. Aangezien onze Spaanse schoenen verschillende maatvoeringen hebben, adviseren wij je altijd onderstaand advies op te volgen alvorens jouw bestelling bij ons te plaatsen.

Hoe bestel ik de juiste maat schoenen?
1) Meet binnenin een huidige, goed passende, Nederlandse schoen van jouw kind de cm`s van het voetbed (zool binnenin de schoen - binnenmaat) van grote teen tot hak. Je doet dit met een rolmaat (geen meetlint) welke je strak plat in de schoen legt.
2) Vergelijk deze cm`s met de binnenmaten van de Spaanse schoenen om tot de juiste Spaanse maat te komen. De binnenmaten van de Spaanse schoenen vind je in de keuzelijst bij de Spaanse schoenen zelf
3) Lukt het niet om in de schoen de binnenmaat op te meten ? Meet dan de voeten op : van grote teen  t/m hak B  (zie foto).

LET OP : je dient dit staande te doen, niet zittend ! Neem de gemeten lengte in cm's (van de grootste voet) en tel hier minimaal 1 cm groeiruimte/bewegingsruimte bij op om tot de juiste binnenmaat te komen. De binnenmaat van de verschillende Spaanse schoenen vind je in de keuzelijst voor de maat bij de Spaanse schoenen.

Aanvullende informatie

• Een kind heeft gemiddeld 1 cm extra ruimte bij de teen (groeiruimte/bewegingsruimte) in een schoen nodig. Bij de gemeten binnenmaat dient dus genoeg ruimte bij de teen over te zijn.
• De Spaanse schoenen in de grotere maten en de Spaanse schoenen voor volwassenen vallen ongeveer 2 maten kleiner uit. Wij adviseren je de binnenmaat van jouw huidige schoen na te meten (van grote teen t/m hak) en te vergelijken met de binnenmaten op onze website. Je doet dit met een rolmaat (geen meetlint) welke je strak plat in de schoen legt. Of door je voet (staande) op te (laten) meten van grote teen t/m hak.

Ben je niet zeker van de maat, of wil je een maatje groter bestellen zodat jouw dochter er niet zo snel is uitgegroeid ? Bestel er dan een paar inlegzooltjes bij. Deze haal je er weer uit als de voet is gegroeid.

Maatadvies Spaanse jurken

Voor de Spaanse jurken , Spaanse jurken Luxe en Spaanse jurken Deluxe kun je als richtlijn onderstaande kledingmaten aanhouden. Echter deze maten zijn slechts een richtlijn. De lengte van het meisje (van jouw zelf) is bepalend, niet alleen de kledingmaat. Wij verzoeken je dan ook altijd de lengtes van de Spaanse jurken (gemeten vanaf de schouder tot onder aan de jurk) na te meten voordat je een bestelling bij ons plaatst. Het is de bedoeling dat de Spaanse flamenco jurk minimaal tot halverwege de kuit valt.

logocolortextbelow.jpeg

 Spaanse maat Nederlandse kledingmaat Lengte in cm's
 maat 1 kledingmaat 68 - 74  50 cm
 maat 2 kledingmaat 80 - 86  60 cm
 maat 4 kledingmaat 92 - 98  65 cm
 maat 6 kledingmaat 104 - 110  75 cm
 maat 8 kledingmaat 116 - 122  80 cm
 maat 10 kledingmaat 128 - 134  85 cm
 maat 12 kledingmaat 140 - 146  95 cm
 maat 14 (S) kledingmaat 152 - 158 105 cm
 maat 16 (M) kledingmaat 164 - 176 110 cm
 maat 18 (L) kledingmaat    34 - 36 115 cm
 maat 20 (XL) kledingmaat    38 - 40 125 cm
 maat 22 (XXL) kledingmaat    42 - 44 140 cm


Maatadvies (Frozen) prinsessen jurken

Voor alle prinsessenjurken raden wij je aan om de lengte van de jurk, gemeten vanaf de schouder,  bij het kind na te meten. De aangegeven kledingmaten op de website zijn echter slechts een richtlijn. De lengte van het meisje is bepalend. Wij verzoeken je dan ook altijd de lengtes van de prinsessen jurken (gemeten vanaf de schouder tot onder aan de jurk) na te meten voordat je een bestelling bij ons plaatst. Dit om teleurstelling te voorkomen.

Sorteer op
Sorteer op

Aanbieding

© 2008 - 2020 Spaansejurk Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel