Maatadvies jurken

Om de juiste maat jurk voor jouw prinsesje te bestellen, vermelden wij alle lengte maten van de Frozen prinsessen jurken op onze website. Wij raden je dan ook aan om de lengte van de jurk, gemeten vanaf de schouder, bij het kind na te meten. Zodoende kun je meteen zien hoe lang de jurk uit zal vallen. Dit doe je met een meetlint of rolmaat, meet vanaf de schouder tot aan beneden.

De aangegeven kledingmaten en leeftijdsindicatie op de website zijn echter slechts een richtlijn, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lengte van het meisje is bepalend. Wij verzoeken je dan ook altijd de lengtes van de Frozen jurken (gemeten vanaf de schouder tot onder aan de jurk) na te meten voordat je een bestelling bij ons plaatst. Dit om teleurstelling te voorkomen. De lengte maten van de jurken vind je in de keuzelijst bij het artikel zelf.

Let op: de lengte van de jurk dient niet helemaal tot aan de grond te vallen, als de jurk te lang is kan het kind (als ze hakken schoenen draagt) met de schoenen aan de rand van de jurk blijven haken.

© 2008 - 2024 Spaansejurk Nederland | sitemap | rss

Op werkdagen van maandag t/m vrijdag.