Spaansejurk Nederland ofwel Spaansejurk.nl  is samen met Prinsessenjurken.com onderdeel van Fiesta International en sinds 2008 actief op de Nederlandse markt met het grootste assortiment betaalbare Spaanse jurken, prinsessen jurken, schoenen en accessoires voor kinderen en volwassenen. Tevens leveren wij onze verkleedkleding binnen heel Europa en ook buiten Europa. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Inmiddels hebben wij een grote vaste klantenkring opgebouwd. Wij onderscheiden ons door een laag prijsniveau, goede kwaliteit, service en zeer snelle levering. Ook geven wij je graag persoonlijk telefonisch advies betreffende de maatvoering van onze Spaanse jurken, prinsessenjurken en schoenen.

Maandelijks worden door ons bestellingen in Spanje gedaan en vullen wij onze collectie aan met nieuwe Spaanse jurken, schoenen, prinsessenjurken en accessoires. Inmiddels is onze collectie uitgebreid met diverse hippe prinsessenjurken van ons eigen merk La Señorita. Prinsessenjurken van goede kwaliteit, uniek en nergens anders verkrijgbaar! Alle kleurrijke prinsessenjurken zijn tevens voorzien van een gratis attentie om jouw outfit helemaal compleet te maken.

Spaansejurk.nl heeft vanaf april 2010 het bekende Webshop Keurmerk gekregen. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten webwinkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code.

Tevens hebben wij via Feedback Company een betrouwbare partner gevonden op het gebied van klanten tevredenheid, hetgene wij hoog in het vaandel hebben staan.

Wij wensen je veel winkel plezier toe.webshopkeurmerkveiligenbetrouwbaar.jpg

Met vriendelijke groet,
Team Spaansejurk Nederland

 

 spaansejurknederland1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorteer op
© 2008 - 2024 Spaansejurk Nederland | sitemap | rss

Op werkdagen van maandag t/m vrijdag.