Wil je de artikelen retourneren vanuit België ? Dan kun je gebruik maken van de online verzendservice van PostNL. Je maakt online een verzendlabel aan en brengt jouw pakket naar een PostNL pakketpunt / Kariboo punt bij jou in de buurt.

Wat zijn de kosten voor het retourneren van een pakket?

Het tarief van je pakket hangt af van 4 factoren met name bestemming, gewicht, afmetingen en verzekering. Om de verzendkosten van jouw pakket te berekenen raden wij je aan om de eerste stap van Online Verzendservice te doorlopen (met name het ingeven van bestemming, gewicht, afmetingen en verzekering). Daarna krijg je meteen een indicatie van de verzendkosten.

Deze liggen bij PostNL gemiddeld rond de 8 euro, terwijl het retour sturen via BPost vanaf 12 euro mogelijk is.

Wat is een PostNL Pakketpunt?

PostNL maakt gebruik van het Kariboo netwerk om 500 PostNL Pakketpunten te voorzien over heel België. Een PostNL Pakketpunt is een drop-off point om pakketten die verzendklaar werden gemaakt via Online Verzendservice, binnen te brengen in een retailpunt. Voor locatie en de openingstijden van PostNL Pakketpunten klik hier.

Waar vind ik het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt?

Op de homepagina of op jouw verzendoverzicht kun je het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt kiezen. Online Verzendservice laat hiervoor de vijf dichtstbijzijnde locaties zien. De locaties worden zowel op kaart als per lijst getoond. Je kunt manueel een ander adres invullen in de zoekbalk of uitzoomen naar meerdere locaties. Voor elk van deze punten kun je de naam, het adres en de openingstijden raadplegen.

RETOUR ADRES :
Spaansejurk Nederland, Menopsweg 4, 7437 RK Bathmen - Nederland

Retourneren via Kiala / UPS Acces Point

Indien je het pakket retourneert via Kiala / UPS Acces Point dien je het volgende adres (bij ons in de buurt) als retour adres te gebruiken:  Welkoop Bathmen, Molenstraat 2, 7437 AH Bathmen - Nederland. Heb je een retour pakket verzonden via deze verzendmethode dan vragen wij je vriendelijk ons hiervan per e-mail op de hoogte te stellen. Retourneren via Kiala/UPS Acces Point is alleen mogelijk vanuit België. 

NB : hierbij op te merken dat deze retour methode langer in beslag zal nemen, dit aangezien het pakket niet direct bij ons retour komt.

Aanbieding

© 2008 - 2020 Spaansejurk Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel