Het Spaansejurk retour formulier heb je bij jouw bestelling van ons ontvangen. Hiermee kun je de artikelen retourneren. Geen retourformulier bij je bestelling ontvangen ? Klik dan hier.

Invullen RETOUR formulier
•  Je dient dit formulier in te vullen en mee te sturen met de te retourneren artikelen. Zendingen zonder dit formulier worden niet in behandeling genomen.

Je kunt binnen Nederland retourneren met:

 • DHL voor € 5,25-  - je ontvangt  per e-mail een retour label en levert het pakket in bij een DHL Service Point

Bestellen? In de e-mail die je hebt ontvangen voor het volgen van jouw pakket (track and trace e-mail) kun je een retour label aanmaken. In de groene balk links onderin het scherm klik je bij Voordeling retourneren op 'Maak retourlabel'. Volg de stappen, vul je postcode in en kies een DHL Service Point waar jij je pakketje af wilt geven, betaal en print het retourlabel uit. Het retourlabel plak je op de verzenddoos waarna je het pakketje afgeeft op het door jou gekozen DHL Service Point. 

Indien je de e-mail van de tracking niet meer kunt vinden, neem dan per e-mail contact met ons op. Dan sturen wij je de link door waarmee je alsnog jouw retour label kunt aanmaken.

• PostNL vanaf € 6,50 - print hier jouw retour label welke je  op de verzenddoos kunt plakken (zelf franceren). 

• PostNL brievenbuspost artikelen die door de brievenbus passen kun je hiermee voordelig retourneren. Ook kun je kiezen voor het retourneren met een PostNL brievenbus pakje vanaf € 3,80.

Wil je artikelen ruilen of retourneren vanuit België, klik hier voor meer informatie. 

De kosten voor de retourzending zijn altijd voor je eigen rekening. Indien je wenst te ruilen dien je het artikel opnieuw via onze website te bestellen. Na onvangst van jouw retourzending ontvang je het gehele aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) retour. Zodoende betaal je maar 1 keer verzendkosten voor levering, de verzendkosten voor het opnieuw toesturen nemen wij hiermee voor onze rekening.

Voorwaarden ruilen of retourneren
Zie de pagina Ruilen of Retourneren voor meer informatie

Retour adres :
Spaansejurk Nederland
Menopsweg 4
7437 RK Bathmen - Nederland

 

Aanbieding

© 2008 - 2019 Spaansejurk Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel