Het Spaansejurk retour formulier heb je bij jouw bestelling van ons ontvangen. Hiermee kun je de artikelen retourneren. Geen retourformulier bij je bestelling ontvangen ? Klik dan hier.

Invullen RETOUR formulier
•  Je dient dit formulier in te vullen en mee te sturen met de te retourneren artikelen. Zendingen zonder dit formulier worden niet in behandeling genomen.

Je kunt binnen Nederland retourneren met:

 • DHL voor € 4,95-  - je ontvangt  per e-mail een retour label en levert het pakket in bij een DHL Service PointBestellen? Klik hier.

   Je kunt ook vanuit de tracking gegevens die je bij het verzenden van jouw bestelling hebt ontvangen een retourlabel aanmaken.

• PostNL vanaf € 6,50 - print hier jouw retour label welke je  op de verzenddoos kunt plakken (zelf franceren). 

• PostNL brievenbuspost artikelen die door de brievenbus passen kun je hiermee voordelig retourneren. Ook kun je kiezen voor het retourneren met een PostNL brievenbus pakje vanaf € 3,80.

Wil je artikelen ruilen of retourneren vanuit België, klik hier voor meer informatie. 

De kosten voor de retourzending zijn altijd voor je eigen rekening. Indien je wenst te ruilen dien je het artikel opnieuw via onze website te bestellen. Na onvangst van jouw retourzending ontvang je het gehele aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) retour. Zodoende betaal je maar 1 keer verzendkosten voor levering, de verzendkosten voor het opnieuw toesturen nemen wij hiermee voor onze rekening.

Voorwaarden ruilen of retourneren
Zie de pagina Ruilen of Retourneren voor meer informatie

Retour adres :
Spaansejurk Nederland
Menopsweg 4
7437 RK Bathmen - Nederland

 

Aanbieding

Spaans fiesta rokje, roze € 7,95 € 5,95
© 2008 - 2018 Spaansejurk Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel