Het Retour formulier heb je bij jouw bestelling van ons ontvangen. Hiermee kun je de artikelen retourneren. Geen retourformulier bij je bestelling ontvangen ? Klik dan hier.

1 • Invullen RETOUR formulier
Je dient dit formulier in te vullen en mee te sturen met de te retourneren artikelen. Zendingen zonder dit formulier worden niet in behandeling genomen.

 Te volgen stappen bij retourneren binnen Nederland

Je kunt binnen Nederland retourneren via onderstaande vervoerders.  De kosten hiervoor zijn voor je eigen rekening. Volg de stappen in het retourproces en betaal direct online voor jouw retourlabel. Het retour label print je uit en plak je op de verzenddoos waarna je jouw pakket afgeeft bij een Pakketshop/Service Point naar keuze.

 DPD voor € 4,95 - je ontvangt per e-mail een retour label en levert het pakket in bij een DPD Parcelshop. Bestellen klik hier

 DHL voor € 5,95 - je ontvangt per e-mail een retour label en levert het pakket in bij een DHL Service Point. Bestellen klik hier

• PostNL voor € 6,95 je ontvangt per e-mail een retour label en levert het pakket in bij een PostNL punt. Bestellen klik hier

• PostNL brievenbuspakje € 4,75 - je ontvangt per e-mail een retour label en levert het pakket in bij een PostNL punt klik hier. Deze verzendmethode is alleen geschikt voor artikelen die door de brievenbus passen. Klik hier voor meer informatie.

Wil je artikelen retourneren of ruilen vanuit België, klik hier voor meer informatie. 

2 •  Je dient bij retournering het RETOUR formulier in te vullen, en mee te sturen met de te retourneren artikelen. Dit formulier heb je bij jouw bestelling ontvangen. Retour zendingen zonder dit formulier worden niet in behandeling genomen. Geen retourformulier bij je bestelling ontvangen ? Klik dan hier.

Wil je artikelen ruilen of retourneren vanuit België, klik hier voor meer informatie. 

De kosten voor de retourzending zijn altijd voor je eigen rekening. Indien je wenst te ruilen dien je het artikel opnieuw via onze website te bestellen. Na onvangst van jouw retourzending ontvang je het gehele aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) retour. Zodoende betaal je maar 1 keer verzendkosten voor levering, de verzendkosten voor het opnieuw toesturen nemen wij hiermee voor onze rekening.

Voorwaarden ruilen of retourneren
Zie de pagina Ruilen of Retourneren voor meer informatie

 • De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:  

- Kleding die gedragen is kan niet worden geretourneerd, wij vergoeden geen gebruiksschade/normale slijtage
- Kleding die naar parfum, rook of andere luchtjes ruikt kan niet worden geretourneerd
- Kleding waarvan het aangehechte kaartje (label) is verwijderd of gewassen is wordt niet retour genomen
Spaanse schoenen met gebruikssporen onder de voetzolen/ schoenen die gedragen zijn worden niet retour genomen

Voor de schoenen geldt tevens : in originele schoenen doos (onbeschadigd) retourneren. Deze dienen verzonden te worden in de (originele) verzenddoos. Bij verzending van de schoenen (in schoenendoos met verzendlabel erop) ipv verzenddoos of bij beschadiging van de schoenen doos/ doos met tape erop, berekenen wij € 2,50. Schoenen die retour komen met gebruikssporen onder de voetzool of beschadigd zijn worden niet retour genomen !

De kosten voor het opnieuw opsturen zijn voor rekening van de klant. Voor de overige voorwaarden, zie onze Algemene Voorwaarden

Retour adres :
Spaansejurk Nederland
Nering Bögelweg 113
7418 HJ Deventer - Nederland

 

© 2008 - 2024 Spaansejurk Nederland | sitemap | rss

Op werkdagen van maandag t/m vrijdag.